Afgelopen zondag was café de Wiekslag het bruisende centrum van een spectaculair beachvolleybaltoernooi, waar volleyballers en toeschouwers samenkwamen voor een dag vol sport en vermaak. Ondanks een lichte regenbui, genoten de aanwezigen van ideaal volleybalweer, terwijl twintig teams streden om de titel. Het evenement, dat grote belangstelling trok, kende een spannende strijd die uiteindelijk werd gewonnen door het team ‘It’s all about the mindset’.

Na de prijsuitreiking transformeerde de sfeer van competitief naar feestelijk. De Dorpsstraat, die tijdelijk was afgezet voor het evenement, werd weer opengesteld voor verkeer, maar rondom café de Wiekslag bleef het nog lang gezellig. Bezoekers bleven hangen om na te praten over de wedstrijden en de uitstekende organisatie, waardoor het beachvolleybaltoernooi een onvergetelijke dag werd voor iedereen die erbij was.